Οι οδηγίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και στην αποψινή αναμέτρηση με την Αναντόλου Εφές (26/10, 22:00) ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας!

Mε δεδομένο ό,τι αρκετοί φίλαθλοι θα βρεθούν νωρίτερα στο «Καραϊσκάκης» για το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 20.00). Παρακαλούνται όσοι δεν θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να βρίσκονται στο ΣΕΦ το δυνατόν νωρίτερο, καθώς υπάρχει περίπτωση αργότερα να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου (καλό θα ήταν να έχουν προσέλθει το αργότερο ως τις 21:30, για να αποφύγουν το ενδεχόμενο ταλαιπωρίας).

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

– Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

– Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

– Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

– Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

– Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου».