Ο Αβραάμ που συνεχίζει και η συμβολή Μαρτίνς

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, όλα δείχνουν ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε την απόφαση να συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ναι μεν ήταν πολλά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Έλληνα στόπερ να «κρεμάει» τα παπούτσια του και να σταματά από την ενεργό δράση, αλλά ο ίδιος, που σκέφτηκε το προαναφερθέν ενδεχόμενο, καταστάλαξε στο ότι επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει.

Στο γεγονός αυτό, λοιπόν, μεγάλο και καθοριστικό ρόλο φαίνεται να «έπαιξε» η κουβέντα που είχε ο έμπειρος σέντερ μπακ με τον Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος κόουτς του Θρύλου φέρεται να εξέφρασε για μία ακόμα φορά την καθολική εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του 35χρονου κεντρικού αμυντικού, του οποίου η παρουσία στα αποδυτήρια είναι μεγίστης και κομβικής σημασίας.

Από την άλλη, ο 50χρονος προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Αβραάμ στα 16 φετινά παιχνίδια που κλήθηκε να αγωνιστεί, αποδεικνύοντας ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα.

Έτσι, ο Παπαδόπουλος πήρε την απόφαση να συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά με τον Έφηβο στο στήθος!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0