Μιλιβόγεβιτς: «Ακόμη στην αρχή ο Ολυμπιακός»

Μιλιβόγεβιτς: «Ακόμη στην αρχή ο Ολυμπιακός»

Ομάδα με δυναμική, που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Τι είπε για το μέλλον του ο Σέρβος μέσος.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÁÔËÅÔÉÊÏ ÌÁÄÑÉÔÇÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - ATLETICO MADRID

Ακόμη ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είδε την πραγματική δυναμική της ομάδας του, όπως δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και δύσκολο. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας γιατί έχουμε πραγματικά καλή ομάδα και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Και είμαστε ακόμη στην αρχή, γιατί η ομάδα μας έχει πολλούς νέους παίκτες», τόνισε ο Σέρβος μέσος. 

«Είναι ωραία στην Αθήνα. Τους αρέσουν οι Σέρβοι. Φυσικά πάντα σημασία έχει τι κάνεις στο γήπεδο. Αν δεν είσαι καλός, δεν μετρά αν είσαι Σέρβος (γέλια). Αν είσαι καλός, σε ενθαρρύνουν συνέχεια. Μου αρέσει να παίζω εδώ, μου θυμίζει την εποχή που αγωνιζόμουν στον Ερυθρό Αστέρα. Στο Βέλγιο δεν υπήρχε τέτοια ατμόσφαιρα. Στην Ελλάδα σε υποστηρίζουν και φωνάζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», πρόσθεσε. 

Όσο για το μέλλον του, δεδομένου πως είναι δανεικός από την Άντερλεχτ, ανέφερε: «Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι». 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0