Μαρσέλο και Βρσάλικο «βλέπουν» Φράιμπουργκ

Μαρσέλο και Βρσάλικο «βλέπουν» Φράιμπουργκ

Δείτε την εκπομπή μας

Απανωτά τα ματς για τον Ολυμπιακό. Το ένα διαδέχεται το άλλο και ο Μίτσελ πρέπει να κάνει ανάλογη διαχείριση. Γεγονός το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπία, στη δουλειά η οποία γίνεται για να «δέσει» η ομάδα και να γίνει καλύτερη. Παράδειγμα; Αγρίνιο το Σάββατο, Φράιμπουργκ εκτός έδρας την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στον Παναιτωλικό, τούτη την ώρα, αλλά έχει αναγκαστικά στραμμένο το βλέμμα και στη Γερμανία. Εκεί όπου αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση οι Μαρσέλο και Βρσάλικο.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να προφυλαχθούν ενόψει Αγρινίου, ώστε να είναι διαθέσιμοι για το ματς στη Γερμανία. Αμφότεροι είναι σημαντικοί για το ροτέισον του Μίτσελ και βγαίνουν στην πρώτη γραμμή. Πιάνοντας και οι δύο το 100%, στο οποίο βεβαίως ακόμη δεν έχουν πάει, μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα και ο Ολυμπιακός να βελτιωθεί κατακόρυφα, από την παρουσία τους.

Είναι σαφές ότι ο Μίτσελ δεν θέλει να πιέσει κανέναν από τους δύο ποδοσφαιριστές. Αμφότεροι δουλεύουν και έχουν ως στόχο όχι απλώς το να μπουν για τα καλά στη δράση, αλλά να έχουν και διάρκεια. Μεγάλο κομμάτι της σεζόν θα παιχτεί μετά το Μουντιάλ και ο Ολυμπιακός παλεύει για να είναι τότε «παρών» και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/349271-marselo-kai-brsaliko-laquo-blepoyn-raquo-fraimpoyrgk

Share and Enjoy !

0Shares
0 0