Η ΠΕΦΟ βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Η ΠΕΦΟ βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Σινεάκ» στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκδήλωση μνήμης για την 25η Μαρτίου 1821.

1224518

Η εκδήλωση έγινε από την ΠΕΦΟ, που μέσω του προέδρου της, κ. Κωνσταντίνου Μπαρμπή, βράβευσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», λόγω κάποιων υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και εταιρική κοινωνική ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η τιμητική διάκριση είχε σκοπό να τονίσει την προσφορά του Ολυμπιακού στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες (και όχι μόνο), που ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχονται τις δωρεές της ομάδας, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη και προπάντων στα παιδιά.

Η εκδήλωση άρχισε με τη βράβευση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεχίστηκε με τη διάλεξη του Στρατηγού ε.α. Μιχαήλ Πραβή και απαγγελία ποιήματος από τη Μαέστρο-ηθοποιό, κ. Μαρία Τζανουκάκη.

Συνεχίστηκε με τη διάλεξη του κ. Μπαρμπή με θέμα την 25η Μαρτίου 1821, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συμμετείχε με Βυζαντινούς Ύμνους η χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου, κ. Μαρίας Τζανουκάκη.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/123235-h-pefo-brabeyse-ton-baggelh-marinakh-vid

Share and Enjoy !

0Shares
0 0