Φρουτάκι Peaky Blinders

 

Τo φρουτάκι Peaky Blinders είναι όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά!

Εάν δεν έχετε δει τη σειρά, το Peaky Blinders είναι ένα δράμα που γυρίστηκε στο Μπέρμιγχαμ, κατά την περίοδο μεταξύ των δύο Παγκόσμιων Πολέμων.
Στο κέντρο της ιστορίας βρίκστκεται η φιλόδοξη οικογένεια εγκληματιών Shelby, που θα κάνουν τα πάντα, για να αποκτήσουν πλούτο, δύναμη και δόξα.

Οι κανόνες τού παιχνιδιού

Το παιχνίδι ακολουθεί ένα τυπικό μοτίβο.
Η Pragmatic Play έχει ορίσει το 5-κύλινδρο και 20 γραμμές απονομής. Το background είναι ορισμένο σε έναν πίσω σοκάκι, βρώμικο και γεμάτο καπνό.
Η μουσική μάς μεταφέρει στο κλίμα και την ατμόσφαιρα της εποχής. Η όλη φάση είναι πολύ… Peaky.
Όσον αφορά τη συνολική σχεδίαση, η Pragmatic έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αναφορικά με το πρώτο branded φρουτάκι της!

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε:
Κλασικά φρουτάκια δωρεάν 

Σαν σύμβολα του παιχνιδιού δε θα μπορούσε να είναι άλλα απ’ τους χαρακτήρες τής σειράς. Θα δούμε, λοιπόν, τον Michael Gray, τον Polly Gray, τον Arthur Shelby και τον πολύ σκληρό Thomas Shelby με το διάσημο καπέλο του!

Φρουτάκι Peaky Blinders: Συμπέρασμα

Η Pragmatic έχει φροντίσει να κάνει πολλές αναφορές παρμένες μέσα από τη σειρά, για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι παίζετε.
Οι φαν θα πρέπει να μένουν ικανοποιημένοι από τις εικόνες που θα περάσουν μπροστά στα μάτια τους, αλλά και από τις αναφορές στη σειρά.
Ως κουλοχέρης, το φρουτάκι Peaky Blinders δεν έχει κάτι νέο ή υπερβολικά συναρπαστικό να προσφέρει. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις τής σειράς, η απόλαυση είναι μεγάλη.

Συνοψίζοντας, το φρουτάκι Peaky Blinders είναι πολύ καλό για τους θαυμαστές του!
Βρείτε εδώ φρουτάκια ΟΠΑΠ δωρεάν  Αν σας άρεσε η σειρά, είναι λογικό να ταυτιστείτε με τον κουλοχέρη αυτόν. Εκτός από τους χαρακτήρες που θα βλέπετε και θα γουστάρετε όμως, μην περιμένετε πολλά περισσότερα από το παιχνίδι.

Επίσης, διαβάσετε μια πολύ εμπεριστατωμένη αξιολόγηση για το Vistabet Casino 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0