Έξτρα δουλειά από Μήτρογλου

Έξτρα δουλειά από Μήτρογλου

Τον καλό του εαυτό προσπαθεί να βρει ο Μήτρογλου, ο οποίος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να δουλέψει περισσότερο και λόγω του αποκλεισμού του στην Εθνική είναι κάθε απόγευμα στου Ρέντη.

ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÑÙÉÍÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ  ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ÌÐÁÍÔ ÓÅÍÌÐÏÑÍ ÔÇÓ ÃÅÑÌÁÍÉÁÓ

Δεν εξελίσσονται τα πράγματα για τον Κώστα Μήτρογλου με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Ο διεθνής επιθετικός δεν θυμίζει τον επιθετικό που σκόραρε κατά ριπάς την περσινή σεζόν και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να δουλέψει περισσότερο.

Όπως γράφει η SportDay, ο 25χρονος φορ είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Μίτσελ και ξεκίνησε να κάνει διπλές προπονήσεις, ώστε να βελτιωθεί στους τομείς που είχε ανάγκη.

Το πρωί προπονείται με όσους είναι στου Ρέντη αυτές τις μέρες και το απόγευμα επιστρέφει μόνο στους στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών, όπου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη.

Οι τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο «Μητρογκόλ» είναι η φυσική κατάσταση και η δύναμη, στοιχεία που είναι φανερά ότι του λείπουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Μίτσελ διαπίστωσε με χαρά ότι ο Μήτρογλου είναι αποφασισμένος να επανακάμψει, δουλεύοντας σκληρά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, και του είπε πως δεν πρέπει να αγχώνεται για να σκοράρει.

Ακόμη ένας λόγος που ο διεθνής επιθετικός αποφάσισε να δουλέψει μόνος του είναι το γεγονός ότι έμεινε εκτός από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, κάτι που τον στεναχώρησε ιδιαίτερα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0