Ερασιτέχνης Ολυμπιακός : «Μιλήστε συγκεκριμένα, ξεκάθαρα, στα ίσια!»

Ηχηρή ανακοίνωση-απάντηση στον Παναθηναϊκό, για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση-απάντηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε όσα καταγγείλαμε επισήμως ως συνθήκες διεξαγωγής του μεταξύ μας χθεσινού αγώνα βόλεϊ για την Α1 των γυναικών στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Κουνάτε το δάχτυλο σε αυτή τη διοίκηση σχετικά με τη βία και το πόσο σχετίζεται με αυτήν. Αντί να αναλώνεστε σε αερολογίες για να σπιλώνετε εις γνώσιν σας υπολήψεις, με γενικότητες και αοριστίες, μιλήστε συγκεκριμένα, ξεκάθαρα, στα ίσια! Και πριν το πράξετε φροντίστε να ενημερωθείτε και από τις δυο πλευρές για το εκάστοτε θέμα.

Αφήστε τα γενικόλογα και σταματήστε να κρίνετε εξ’ ιδίων τα αλλότρια, όσον αφορά τα θέματα της βίας, τα οποία πρώτοι έχουμε καταδικάσει κατά το παρελθόν, σε ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Ουδέποτε είχε παράπονο ομάδα για την συμπεριφορά μας από την ώρα της άφιξής στο γήπεδο έως τη λήξη του αγώνα, για ύβρεις, φτυσίματα και εκφοβισμούς.

Στην ανακοίνωσή σας, φάσκετε και αντιφάσκετε αφού από τη μια αναφέρετε ότι δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός, από την άλλη ότι ένας από αυτούς που υπήρχε στο γήπεδο και στον οποίο επιτέθηκαν οι οπαδοί σας, προκάλεσε (!).

Ποιος αποφάσισε να στοιβάξει ‘1.000 άτομα σε μια κερκίδα’, όπως αναφέρετε μόνοι σας, δίχως ίχνος ντροπής; Από τη στιγμή που εσείς έχετε την ευθύνη ως γηπεδούχο σωματείο;

Δεν απαντάτε στο ερώτημα ‘γιατί διαλέξατε το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ως έδρα’, στο οποίο πρωταγωνιστές γίνονται οι ανεγκέφαλοι οπαδοί και όχι οι αθλητές.

Μιλάτε εσείς, για μια διοίκηση με πάνω από 300 ευρωπαϊκά παιχνίδια σε όλα τμήματα, για τα οποία έχουμε πάρει ΑΡΙΣΤΑ από όλες τις διεθνείς Ομοσπονδίες, σε αντίθεση με τα μόλις… 8 δικά σας διεθνή παιχνίδια στο ίδιο χρονικό διάστημα με τις προηγούμενες διοικήσεις.

Κουνάτε το δάχτυλο, ως νέα διοίκηση, σε μια διοίκηση των 78 τελικών πρωταθλήματος, πλέι οφ και τελικούς Κυπέλλου (φάιναλ φορ και Λιγκ Καπ) στα διάφορα τμήματά μας, την ώρα που τα αντίστοιχα δικά σας μετρούν 15 συμμετοχές σε τελικούς υψηλής επικινδυνότητας.

Ως διοίκηση εδώ και 9 χρόνια παίρνουμε συνεχώς συγχαρητήρια από τις διοικήσεις των υπολοίπων ανταγωνιστριών μας ομάδων στα 17 μας τμήματα για τη διοργάνωση των εντός έδρας αγώνων μας και τις συνεχείς επιτυχίες μας.

Παρ’ όλα αυτά δεν θα αναλωθούμε στην παρούσα ανακοίνωση σε περαιτέρω καταγραφή επιτυχιών και τίτλων.

Αν θέλετε και μπορείτε ας καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι να μιλήσουμε σοβαρά για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού, εκτός και αν δεν σας το… επιτρέπουν οι υβριστές γυναικών που μετατρέπουν σε ‘ζούγκλες’ τα γήπεδα που χρησιμοποιείται ως έδρες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0