Ενρίκε: “Δουλεμένο το γκολ του Μπουχαλάκη, μοιάζουν Άρης και Αϊντχόφεν”

Ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, Αντόνιο Ενρίκες, ήταν αυτός που μίλησε την Παρασκευή (19/2) στην κάμερα της “NOVA” ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Δείτε την εκπομπή μας

Φυσικά ρωτήθηκε και στάθηκε στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και μίλησε για την κομπίνα στο φάουλ του Βαλμπουενά και το 1-0 του Μπουχαλάκη το οποίο ήταν δουλεμένο ενώ σημείωσε πως οι Ολλανδοί μοιάζουν σαν ομάδα με τον Άρη.

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα: “Δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι κάτι που όμως έχουμε συνηθίσει στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια. Σε αυτές τις αλλαγές. Να αλλάζουμε διοργάνωση και η ομάδα έχει την ικανότητα να το κάνει. Τώρα μετά από μία σημαντική βραδιά στην Ευρώπη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα”.

Για το φάουλ του Βαλμπουενά: “Ήταν μία στημένη φάση την οποία είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και συγκεκριμένα μία στημένη φάση που δουλέψαμε χθες το πρωί πριν την προπόνηση. Ήταν κάτι που θέλαμε να δούμε εάν θα πιάσει και επειδή το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με συναισθήματα εκφράσαμε με την αγκαλιά αυτή (με τον Βαλμπουενά) τη χαρά μας που πέτυχε αυτό που είχαμε δουλέψει. Όχι μόνο με τον Ματιέ αλλά και με τον Μπρούμα και όσους μετείχαν εκείνη τη στιγμή στη φάση”.

Για την αντιμετώπιση των αντιπάλων: “Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με συμπαγή την άμυνα και άλλες με πιο ανοιχτό και ελεύθερο ποδόσφαιρο. Αϊντχόφεν και Άρης μοιάζουν στο γεγονός ότι τους αρέσει να παίζουν πιο επιθετικά. Αυτό για το τεχνικό επιτελείο είναι θετικό αλλά ως Ολυμπιακός πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να βλέπουμε τα αρνητικά στοιχεία των αντιπάλων μας και να τα εκμεταλλευόμαστε υπέρ μας”.

Για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές με Άρη: “Δεν θα μου άρεσε να πω ροτέισον. Θα το πούμε αξιοποίηση των παικτών που είναι στην καλύτερη φάση για τον κάθε αγώνα. Σε κάθε αγώνα βάζουμε τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι για το ματς αυτό και τα χαρακτηριστικά του”.

Για τα όσα έχουν πετύχει στον Ολυμπιακό: “Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους τους συλλόγους που περάσαμε. Υπήρχε μία σταθερότητα. Πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό και το να προσφέρουμε σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Να γινόμαστε και εμείς μέρος της ιστορίας του. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η υπερηφάνειά μας όταν μπορούμε να προσφέρουμε τη σταθερότητα και την πρόοδο στον Ολυμπιακό”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0