Χόρχε Μπάριος: Πέρασα πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά στο ντέρμπι θα είμαι με τον ΠΑΟΚ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπάριος, φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis 95,5 και υποστήριξε πως μπορεί να πέρασε πολλά στους Ερυθρόλευκους, ωστόσο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σκοπεύει να στηρίξει τους ασπρόμαυρους λόγω Πάμπλο Γκαρσία.

Δείτε την εκπομπή μας για την ανασκόπηση του 2020!!!!

«Μιλήσαμε τελευταία, έχει ξεκινήσει καλά ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Πάντα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ γιατί έχει άσπρο-μαύρο στη φανέλα αλλά και γιατί είναι φίλος μου ο Πάμπλο Γκαρσία. Πέρασα πολλά στον Ολυμπιακό αλλά με συγχωρείτε στο ντέρμπι θα είμαι με τον ΠΑΟΚ, με τον φίλο μου. Είναι σκληρά παιχνίδια τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπως στην Ουρουγουάη. Το ποδόσφαιρο είναι παθιασμένο στην Ελλάδα όπως και στη χώρα μου. Ο Πάμπλο είναι ακριβώς σαν τον ΠΑΟΚ, είναι σαν κοστούμι η φανέλα του ΠΑΟΚ. Αν τον γνωρίσεις είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Αγαπάω την Ελλάδα και τον Παυλάρα μου, τον Κανάριο.

Μακάρι να πάρει παίκτες από την Ουρουγουάη ο Γκαρσία. O ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει έναν επιθετικό και έναν μέσο. Ο Πάμπλο ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα, πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει. Εύχομαι το 2021 να έρθω στη Θεσσαλονίκη σε ένα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό που θα κερδίσει ο φίλος μου και θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.