Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα ΑμΕΑ ενόψει Ξάνθης

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.μ.Ε.Α.) για το τελευταίο φετινό εντός έδρας με την Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση επισημαίνει τα εξής:
Για τον αγώνα της 28ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 14/04/2019 και ώρα 19:00, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 12/04 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων. Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0