Ο Εντινγκά και οι άλλοι

Στις εν εξελίξει μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας. Διαβάστε τι είπε ξεχωριστά για κάθε περίπτωση. 

163132Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Ντελβίν Εντινγκά, με τον Γιάννη Βρέντζο να ενημερώνει πως είναι θέμα χρόνου η απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Μονακό.


Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ επανέλαβε την εξαιρετική πρόταση που έχει γίνει σε Χέρενφεϊν και Φινμπόγκασον, αναφέρθηκε στις δυσκολίες παραμονής των Μαρκάνο, Κάμπελ, ενώ δεν υπήρξε τοποθέτηση για τις περιπτώσεις Κασάμι και Νιάνγκ. 

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος: 

Για τον Εντιγκά: «Απομένουν λεπτομέρειες για την μεταγραφή του από τη Μονακό». 

Για τον Φινμπόγκασον: «Έχουμε κάνει μια αρκετά υψηλή πρόταση και στον παίκτη και στην Χέρενφεϊν. Ο παίκτης είναι θετικός να έρθει, αλλά αν υπάρξει κάποια καλύτερη πρόταση είναι δικαίωμά του ποια θα επιλέξει». 

Για τον Μαρκάνο: «Είναι μία δύσκολη περίπτωση λόγω του συμβολαίου του, καθώς είναι αρκετά υψηλό. Ο παίκτης παρόλα αυτά θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που έχει εκφράσει από τους πρώτους μήνες της επιστροφή του και γίνεται προσπάθεια για να παραμείνει στο ρόστερ». 

Για τον Κάμπελ: «Είναι καθαρά στο χέρι του Κάμπελ και της Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω». 

πηγή: sport-fm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0