Μίτσελ: “Εχουμε αποφασίσει για επιθετικό”

Για το τέλος κράτησε το καλό, αλλά… κουτσουρεμένο, ο Μίτσελ, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

ÌÉÔÓÅËÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÉËÌÐÁÏ (ÖÉËÉÊÏ)

 

Eρωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού, απάντησε: “Ήδη έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι“. Όταν του ζητήθηκε στη συνέχεια να αποκαλύψει το όνομα, ήταν λακωνικός: “Με ρωτήσατε και σας απάντησα“.

Αναφορικά με το παιχνίδι και την πορεία της προετοιμασίας, ο Ισπανός τεχνικός, είπε:“Μας έλειπε ο ρυθμός και η ακρίβεια. Ήταν φυσιολογικό όμως, λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Και γι’ αυτό λόγω της έλλειψης ακρίβειας, χρειάστηκε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πιο γρήγορο ρυθμό από εμάς, καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινάει το ισπανικό πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με καλά και άσχημα στοιχεία”.

Ερωτηθείς ποιους παίκτες ξεχώρισε, ήταν σαφής: “Δεν θέλω να κάνω διακρίσεις, γιατί όλοι έχουν κάνει καλή προετοιμασία. Μπορεί να πάρουμε αποφάσεις για το ρόστερ που ενδεχομένως θα είναι άδικες για κάποιους. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορεί να έλθουν κι άλλοι”.

Για την πρόοδο της προετοιμασίας: “Και πέρυσι ξεκινήσαμε χαλαρά τα φιλικά παιχνίδια, αλλά πιο σημαντική είναι η προπόνηση. Μας αρέσει να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά σήμερα με τόση ζέστη ήταν αδύνατο”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0