Μάρκο Σίλβα: “Με ταχύτητα και επιθετικότητα”

Συνέντευξη στη Nova παραχώρησε ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο ο Μάρκο Σίλβα.

1289812

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ποια θα είναι τα μυστικά της επιτυχίας για να έρθει η νίκη, σημειώνοντας πως η ταχύτητα και η επιθετικότητα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

«Φυσικά και γνωρίζω και έχω άποψη για τον αντίπαλό μας. Άλλωστε είναι υποχρεωτικό να έχω. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και οι άλλες ομάδες που έρχονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους, έχουν πάντα ένα αυξημένο κίνητρο γιατί παίζουν απέναντι στον πρωταθλητή», ανέφερε ο Σίλβα και συνέχισε.

«Όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή, θέλει πάντα να παίζει όσο καλύτερα γίνεται. Έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την καλύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτό θα μπορούσε να είναι για εμάς ένα μειονέκτημα».

Καταλήγοντας, ο κόουτς του Θρύλου υπογράμμισε. «Όμως, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η δική μας δουλειά είναι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως γνωρίζουμε, με καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, με ταχύτητα και επιθετικότητα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η νίκη».