Κασάμι: ”Ο Μίτσελ μου έδειξε εμπιστοσύνη”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μίτσελ ο παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, που αναφέρει πως ο Ισπανός του έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη.

47e8cb0746b5fb8de8b02f28e337ab9b_XLΣυνέντευξη στην ιστοσελίδα 20min.ch έδωσε ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού, που αναφέρθηκε στη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας των Πειραιωτών αλλά και στο γεγονός πως αγωνίζεται από μικρός στο εξωτερικό.
Χαρακτηριστικά ο Κασάμι δήλωσε:

 

Από που πηγάζει η αυτοπεποίθησή σου;

«Σέβομαι τις ικανότητές μου, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Ο ρόλος μου στην ομάδα και η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω μεγάλη ευθύνη στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να την έχω στην Εθνική ομάδα, παρόλο που είναι νεαρός».

 

Πώς εκφράζεται αυτή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου στον Ολυμπιακό από τον Μίτσελ;

«Με υποστήριξε. Με κάνει να έχω την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. Μου προσφέρει πολλή ελευθερία στον χώρο του κέντρου, άρα το παιχνίδι μου είναι καλύτερο, όπως και οι ασίστ μου».

 

Έχεις πάει στο εξωτερικό και νωρίς, μάλιστα. Παρόλο που είσαι 22 ετών, έχεις παίξει σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ τώρα είσαι στην Ελλάδα με συμβόλαιο. Αυτό σε έχει κάνει δυνατό;

«Αυτό είναι αλήθεια. Έχω συναντήσει μερικές μεγάλες ποδοσφαιρικές κουλτούρες και έμαθα πολλά αυτή την περίοδο. Αποκόμισα εμπειρίες, πήρα πληροφορίες, όσο το δυνατόν περισσότερες, που με έκαναν δυνατότερο ως χαρακτήρα. Η λέξη παραίτηση δεν είναι γνωστή σε εμένα».