Ήταν όλοι εκεί (photo)

Το Σάββατο το μεσημέρι τελέστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ετήσιο μνημόσυνο της Θύρας 7. Πριν από 35 χρόνια, 21 άτομα έχασαν τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας, της οποίας οι πόρτες ήταν κλειστές και από τότε, κάθε χρόνο, κανείς δεν τους ξεχνάει και τιμούν τη μνήμη τους.

1400707

Το μεσημέρι τελέστηκε το μνημόσυνο για τους νεκρούς και το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά και πολλά παιδιά από τις Σχολές του συλλόγου. Πάντα ο Θρύλος τιμάει τους νεκρούς του και δεν θα μπορούσε να λείψει η Ολυμπιακή οικογένεια.

Να σημειωθεί βέβαια πως πλήθος κόσμου και απλών φιλάθλων της ομάδας βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τέλεση του μνημόσυνου, κάτι που δείχνει πως όσα χρόνια και να περάσουν, ο κόσμος θα είναι εκεί για να τιμά τα παιδιά που δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ.

Μπορεί βέβαια το κρύο να ήταν τσουχτερό, αλλά όλος ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν εκεί. Κανείς δεν είχε επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες, πολύ απλά διότι πήγαν να τιμήσουν τους νεκρούς, εκείνους που βλέπουν από ψηλά τον Ολυμπιακό να κατακτά πρωταθλήματα. Παραδόθηκαν τα στεφάνια, σαφώς οι στιγμές ήταν συγκινητικές και όλοι φυσικά δεν πρόκειται να ξεχάσουν, όσα χρόνια και να περάσουν τα παιδιά που έχασαν τότε τη ζωές τους.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ… ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

πηγή: gavros.gr