Η προπόνηση της Τετάρτης

Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

1189837

Συνέχεια και σήμερα το πρωί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μας, ενόψει του προσεχούς αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Το σημερινό πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική. Ο κ. Περέιρα και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν πολλή δουλειά επάνω στο σωστό, ομαδικό πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν μονομαχίες με ένας εναντίον ενός με τελειώματα φάσεων και σουτ. Στη συνέχεια έκαναν και αρκετή δουλειά επάνω στην αντίδραση (άμυνα και επίθεση) όταν χάνεται (ή κερδίζεται αντίστοιχα) η μπάλα και ακολούθησε δίτερμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων, είτε με σουτ από τον άξονα είτε με παράλληλες μπαλιές και σέντρες από τα άκρα.

Στο ιατρικό κομμάτι δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο Μποτία και ο Φουστέρ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς συνεχίζει εντατικά ατομικό πρόγραμμα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει και στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με την υπόλοιπη ομάδα, προσθέτοντας ακόμη μία λύση στα χέρια του κ. Περέιρα. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0