Φελίπε Πάρντο: “Με ήξερε ο Μάρκο Σίλβα

Κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος έχει ο Φελίπε Πάρντο. Παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με το ταξίδι, έφτασε στο Σαντιάγκο μετά από 23 ώρες και μίλησε για όλα.

1340206

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελίπε Πάρντο κατά την άφιξή του στην Κολομβία:

Για το πώς πήρε την κλήση στην Εθνική: «Είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που έχω κάνει αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα τα δίνω όλα. Μου δίνει την ευκαιρία να… μετρηθώ ως παίκτης».

Για το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα: «Από τότε που ήρθα στην Ευρώπη, πάντα έπαιζα στα άκρα. Ο Μάρκο Σίλβα με ήξερε από το διάστημα που έπαιζα στην Μπράγκα»

Για το τι έχει κερδίσει από την παρουσία του στην Ευρώπη: «Περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερη εξυπνάδα και, πάνω απ’ όλα, ωριμότητα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μεγαλώνω ως προσωπικότητα, γιατί στο ποδόσφαιρο την χρειάζεσαι και αυτή».

Για το διάστημα που περίμενε αυτή την κλήση: «Δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το να δουλεύεις σκληρά και να εκμεταλλευτείς αυτή τη φανταστική ευκαιρία».

Για το παιχνίδι με τη Χιλή: «Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά όλοι στην Κολομβία θέλουν να δώσουν τα πάντα, όπως κάνουν συνήθως».

Για τον εαυτό του: «Στην Κολομβία πίστευαν πως είμαι 9άρι, αλλά όχι, είμαι κλασικός εξτρέμ. Πάντα θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και να μετατρέπω τις πάσες τους σε γκολ».

Για το τι του αρέσει στην Κολομβία: «Το γεγονός ότι είναι οικογένεια. Από την ώρα που έφτασα στο ξενοδοχείο, αισθάνεσαι το οικογενειακό κλίμα».

Για το αν αισθάνεται κουρασμένος μετά το πολύωρο ταξίδι: «Θα τα δώσω όλα στην Εθνική».