Εξώδικα στον ΟΠΑΠ για το ασυμβίβαστο

Από το μεσημέρι της Τρίτης έχει ξεκινήσει μια διαδικασία και δημιουργήθηκε ένα θέμα σχετικά με την «καταγγελία» του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για το ασυμβίβαστο Μελισσανίδη-ΟΠΑΠ.

melissanidis_opap

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι. Είναι εντελώς διαφορετικά και θα σας ενημερώσουμε, ευθύς αμέσως για το τι ισχύει…

Ο Ολυμπιακός έστειλε δυο εξώδικα στον ΟΠΑΠ (σ.σ.: χωρίς να λάβει απάντηση) με αντικείμενο την πρόθεση του να μη συμμετέχει στο κουπόνι μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω του προφανούς ασυμβίβαστου που προκύπτει. Το δεύτερο εξώδικο κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ που παρενέβη και κάλεσε για εξηγήσεις τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ολυμπιακού Ιωάννη Βρέντζο, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα συμμετέχουν στο κουπόνι του οργανισμού από τη στιγμή που υπάρχει σαφές ασυμβίβαστο με τη διοικητική εμπλοκή του μικρομετόχου του ΟΠΑΠ Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το θέμα έχει… ψωμί! Προκύπτει ότι η ΕΕΑ δεν έχει δώσει την άδεια της για συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ (στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) και αυτό είναι σοβαρό θέμα!!! Αυτό κρατήστε το!

Ταύτιση απόψεων στο Δ.Σ. της Superleague

Θυμίζουμε ότι το εξώδικο του Ολυμπιακού για το θέμα ήταν συνέχεια της επιστολής της Λίγκας που επίσης απευθύνθηκε στον ΟΠΑΠ για το ζήτημα. Η επιστολή ήταν αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Λίγκας. Θυμίζουμε ακόμα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε το θέμα στο ΔΣ της Λίγκας, τοποθετήθηκε ως εξής: «Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Μαρινάκη ότι εδώ υπάρχει ασυμβίβαστο» και φυσικά υπάρχει καταγεγραμμένο στα πρακτικά της συνεδρίασης, άλλο αν στη συνέχεια άλλαξε στάση στο θέμα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που όπως είναι γνωστό έχει γνωμοδοτήσει ότι υπάρχει εμπλοκή στη συμμετοχή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, λόγω του ποσοστού του στον ΟΠΑΠ, κάλεσε τον κύριο Βρέντζο ο οποίος ενημέρωσε την ΕΕΑ για το εξώδικο στον ΟΠΑΠ και στη συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού θα καταθέσει και υπόμνημα.

Οι προθέσεις και οι κινήσεις του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετέχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Θυμάστε φυσικά ότι η πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας κατήγγειλε τη σύμβαση και δεν εισέπραξε τα χρήματα του συμβολαίου με τον ΟΠΑΠ, λόγω του ασυμβίβαστου και παρά την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ για τον σύλλογο. Την ίδια σταθερή στάση έχουν κρατήσει οι «ερυθρόλευκοι» και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο κουπόνι. Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται κάποια ζητήματα και αυτό είναι ζήτημα αρχής.

Ο Ολυμπιακός ό,τι κάνει το κάνει φανερά και με το γράμμα του νόμου. Και δεν στέλνει υπομνήματα, όπως στέλνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΕΠΟ με περίσσιο θράσος στα οποία αναφέρει ότι δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την ΑΕΚ! Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο. Φυσικά δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ. Εξάλλου όλοι στην ομάδα τον χαρακτηρίζουν ως «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ. Διότι εάν δεν έχει, πώς είναι πάντα πρώτος σε δηλώσεις, στα αποδυτήρια, στο προπονητικό κέντρο, στους διαιτητές στα αποδυτήρια, παντού… Ως «ευεργέτης»;

Σημειώνουμε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός δεν έκρυψε το παραμικρό. Σε αντίθεση με άλλους (σ.σ.: την ΑΕΚ δηλαδή) που κατήγγειλαν τον Περέιρα στην ΕΠΟ, στον Αθλητικό Εισαγγελέα αλλά και τον κύριο Ντογιάκο, τον εισαγγελέα Εφετών. Κι εδώ υπάρχει ένα ακόμα ζήτημα, που δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Αλήθεια, τον κύριο Ντογιάκο γιατί τον επιλέγουν για όλες τις… δουλειές τους οι κύριοι Μελισσανίδης, Αλαφούζος (αλλά και Πατέρας); Για τις διαδρομές και τις επαφές του;

Το ασυμβίβαστο…

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε κάτι ακόμα, που έχει τεράστια σημασία. Οι άνθρωποι του Θρύλου σεβάστηκαν στο έπακρο τους δύο αγώνες με την ΑΕΚ και δεν έδωσαν στη δημοσιότητα στο εξώδικο στον ΟΠΑΠ. Σήμερα, όμως, κάποιοι έκαναν λόγο για «καταγγελία» του Ολυμπιακού για την ΑΕΚ στην ΕΕΑ. Αυτό που οφείλουν όλοι να αντιληφθούν είναι πως την ουσία αυτής της υπόθεσης.

Το θέμα αφορά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο που αντιμετωπίζει ένα σημαντικά ζήτημα. Είναι το ξεκάθαρο ασυμβίβαστο που προκύπτει από αυτή την ιστορία. Δηλαδή το αφεντικό της ΑΕΚ είναι και μέτοχος στην εταιρεία που θα πρέπει να χορηγεί την ΑΕΚ και τους… ανταγωνιστές της! Εάν αυτό δεν αποτελεί ασυμβίβαστο, τότε θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε…

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0