Βίτορ Περέιρα : «Ξεκινήσαμε με ψυχή, αλλά…»

Βίτορ Περέιρα : «Ξεκινήσαμε με ψυχή, αλλά…»

Ο Βίτορ Περέιρα τόνισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια…

pereira

Ικανοποιημένος με το ξεκίνημα στο παιχνίδι και με την προσπάθεια των παικτών του, έμεινε ο Βίτορ Περέιρα, όχι όμως και από το συνολικό αποτέλεσμα. «Η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο παιχνίδια, όχι σήμερα. Το πρώτο κακό έγινε στο Κίεβο, δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε, μας επηρέασαν και τα λάθη της διαιτησίας.

Σήμερα ήμασταν τελείως διαφορετικοί, ξεκινήσαμε με ψυχή, πετύχαμε γρήγορο γκολ, μας επηρέασε το πρώτο γκολ της Ντνίπρο, ήταν λάθος της άμυνάς  μας, από ελεύθερο που είχαμε δουλέψει πολύ και που πρέπει να δούμε. Πιστεύω ότι ήταν οφσάιντ. Ήμασταν τελείως διαφορετικοί από το πρώτο παιχνίδι, κάναμε τα πάντα. Πιστέψαμε στο πρώτο γκολ ότι μπορούσε να γίνει η ανατροπή, αλλά ήρθε η αποβολή που ήταν αρκετά τραβηγμένη. Προσπαθήσαμε πραγματικά, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Ξεκινήσαμε τόσο καλά και βάλαμε γκολ πολύ γρήγορο, αλλά απογοητευτήκαμε στο γκολ του αντιπάλου. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε βάλει εμείς δεύτερο γκολ. Υπήρχε μία καθυστέρηση να αντιδράσουμε. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, οι παίκτες πάλεψαν έδωσαν τα πάντα. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν ήταν δυνατό να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στους άλλους στόχους που είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα χρειαστεί να δείξουμε διαφορετική προσωπικότητα.

Από την ημέρα που ήρθα, είχα μόνο 1,5 εβδομάδα όλους τους παίκτες για να δουλέψω. Από αύριο θα έχω τον χρόνο να δουλέψουμε και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Θέλω να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα», είπε αρχικά ο Βίτορ Περέιρα.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό ζητάει ο κόσμος. Παρ’ όλο που έγινε κάτι τέτοιο, δεν ήταν εύκολο να πάρουμε το αποτέλεσμα, επειδή παίζαμε με 10 παίκτες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη στο παιχνίδι. Θέλω να παίζουμε με καλύτερη ποιότητα και πιο επιθετικά, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνο να δουλέψεις. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, σίγουρα ο κόσμος απογοητεύτηκε που αποκλειστήκαμε, όμως χρειαζόμαστε χρόνο για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0