Θεοδωρίδης : «Να γίνουν αλλαγές σε συνεννόηση με όλους»

Θεοδωρίδης : «Να γίνουν αλλαγές σε συνεννόηση με όλους»

Υπέρ των αλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων τίθεται ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι ενδεχόμενο Grexit θα γυρίσει το άθλημα στο 1950.

SAVVASΑναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM:

Για το Grexit:

«Βλέπω πολλούς λεονταρισμούς στην ιστορία αυτή. Οι κύριοι αυτοί δεν ήξεραν πως ήταν τα γήπεδα όταν παίζαμε εμείς. Που κινδυνεύαμε και ρισκάραμε τη ζωή μας. Πώς ήταν τότε και πώς τώρα. Τους εύχομαι η Ελλάδα να μην έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι μπροστά εάν συμβεί κάτι τέτοιο; Επενδύθηκαν χρήματα τόσα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ούτε ξέρει κανείς τι θέλουν. Θέλουν γήπεδα αλλά όταν έρθει το Grexit τότε πως θα γίνουν; Δεν παίρνουν καμία θέση για το ζήτημα. Δεν λένε τι θέλουν επιτέλους. Εμείς ξέρουμε. Έχουμε κάνει την Ελλάδα γνωστή και προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε με τα παιχνίδια μας.

Τι θέλουν; Να γυρίσουμε στο 1950; Σκεφτείτε πόσος κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα σε λίγες ημέρες, στις τελευταίες ημέρες των διοργανώσεων να συμβούν αυτά; Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ποδόσφαιρο μας. Σε συνεννόηση με όλους. Να συγκεντρωθούν και να κάνουν τα καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Μην μπερδεύουμε τα πράγματα; Ο Κοντονής για να φτάσει εδώ άκουσε τις δικές του φωνές. Ορισμένα τα δέχομαι αλλά έτσι όπως τίθενται είναι σαν να εκβιάζεις τα πράγματα.

Οι κύριοι αυτοί βάλλουν κατά του Ολυμπιακού. Οι άλλοι δεν κάνουν τίποτα. Εμείς κάνουμε επενδύσεις. Εδώ και πολλά χρόνια παίρναμε παικταράδες και γι’ αυτό φτάσαμε στο σημείο να είναι σε αυτό το επίπεδο ο Ολυμπιακός και να παίρνει τέτοιους παίκτες ακόμη.

Με το Grexit δεν νοείται κανείς να φτιάξει γήπεδο. Την εποχή που η Ελλάδα δεν έχει οικονομική δυνατότητα. Δεν έχουμε προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Το πρόβλημα υπάρχει γιατί ο πρόεδρος μας βάζει λεφτά και πηγαίνουμε μπροστά συνεχώς. Τόσο καιρό ο ΠΑΟ τί έκανε; Τορπίλιζε τα πάντα».

Για την προσφυγή της ΕΠΟ στο ΣτΕ: 

«Σέβομαι το ΣτΕ αλλά οι ελληνικοί νόμοι δεν έχουν καμία σχέση με τους νόμους που εφαρμόζει η ΦΙΦΑ στο ποδόσφαιρο. Ή ακολουθούμε τους νόμους της FIFA ή μένουμε έξω. Ο κ.Γκιρτζίκης πήγε στο ΣτΕ αλλά για δικούς του λόγους. Αμφισβητεί κανείς ότι οι νόμοι της FIFA είναι έτσι σε όλες τις χώρες;»

Για την προσπάθεια του Χρήστου Πανόπουλου:

«Στον κ.Πανόπουλο έχω ιδιαίτερη εκτίμηση. Ξέρετε τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο. Ξέρετε ότι ο πρόεδρος μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε έτοιμες προτάσεις να δώσει στον υφυπουργό. Και αναβλήθηκε η συνάντηση. Γιατί; Καλώς θα πρέπει να επέμβει ο κ.Τσίπρας γιατί είναι ευφυέστατος. Εάν τώρα ο Κοντονής λέει πως ό,τι κάνει το κάνει με τη γνώμη του κ.Τσίπρα τότε δεν ξέρω τι να πώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0