Περέιρα: “Είδαμε δύο συνεχόμενα λάθη από τον διαιτητή”

Ο Βίτορ Περέιρα δεν έψαξε για δικαιολογίες, καθώς δήλωσε πως απαιτεί πολλά από τον εαυτό του και τους παίκτες του στον Ολυμπιακό, αλλά στάθηκε στις δύο λανθασμένες αποφάσεις του Αυστριακού διαιτητή στο πρώτο ματς με την Ντνίπρο επί ουκρανικού εδάφους.

ÌÁÍÉÁÔÇÓ ÐÅÑÅÉÑÁ  ÍÔÍÉÐÑÏ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015) MANIATIS PEREIRA  DNIPRO - OLYMPIAKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)

 

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα:

Για το ματς με την Ντνίπρο:

 

“Καταρχήν δεν ψάχνω δικαιολογίες για το αποτέλεσμα. Απαιτώ πολλά από τον εαυτό μου και την ομάδα. Η ομάδα μου δεν ανταποκρίθηκε σε όσα είχαμε σχεδιάσει. Θέλαμε να έχουμε καλύτερη ταυτότητα στις επιθετικές μας φάσεις. Ήμασταν μία ομάδα που δεν είχε αυτοπεποίθηση. Η Ντνίπρο δεν μας έκανε να χάσουμε την αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτερη ομάδα και γι’ αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε καμία δικαιολογία. Οι αλλαγές δεν είναι κάτι που μας αρέσουν, γιατί γίνονται όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Όταν βλέπεις ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, κάτι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις την κατάσταση. Τις κάναμε γιατί δεν είχαμε καλή ανάπτυξη. Με τον Μιλιβόγεβιτς θέλαμε να δώσουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας γιατί μέχρι εκείνο το σημείο γίνονταν λάθη. Με τον Φορτούνη και τον Ντουρμάζ, θελήσαμε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Αν και το πετύχαμε στο τέλος είδαμε δυο συνεχόμενα λάθη από τον διαιτητή, είδαμε ένα πέναλτι και ένα γκολ που ακυρώθηκε και δεν ξέρουμε γιατί. Έχουμε δει ξανά στο UEFA Champions League να γίνονται λάθη κατά μας. Αν και δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές αυτές οι αποφάσεις είναι κατά μας”.

 

Τι πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός να ανατρέψει την κατάσταση; Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα πως θα προετοιμάσετε την ομάδα για το ματς της Κυριακής;

 

“Ο μόνος τρόπος για να ανατρέψουμε την κατάσταση είναι να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι σήμερα. Να παίξουμε πιο επιθετικά. Σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για το UEFA Europa League και από αύριο θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Κυριακής. Η δουλειά μας είναι να ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές και να προχωράμε”.

 

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς;

 

“Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι δεν είδα την ομάδα μου να είναι ο εαυτός της να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δεν μου αρέσει η ομάδα να μην έχει θάρρος και δεν μπόρεσε να δείξει την ποιότητα που έχει. Θέλω η ομάδα μου να έχει την ποιότητα και να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτό είναι που με πειράζει, αλλά και το γκολ που μας στέρησε η διαιτησία”.

 

Η Ντνίπρο έκανε κάτι που ήταν έκπληξη για εσάς;

 

“Αυτό που μας εξέπληξε ήταν η δική μας απόδοση και όχι της Ντνίπρο. Ο αντίπαλος έκανε ένα κανονικό παιχνίδι, αλλά εμείς δεν κάναμε αυτό που θέλαμε”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0