Ήρθαμε για την πρόκριση!!!

Ήρθαμε για την πρόκριση!!!

Τι δήλωσαν οι Βασίλης Βούζας και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Τις πιθανότητες που αναλογούν στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει ο Βασίλης Βούζας, όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου του αγώνα του «Vodafone Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Ήρθαμε για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές από το πρώτο στο Καραϊσκάκη. Η μόνη διαφορά είναι ότι για να πετύχουμε την πρόκριση θα πρέπει να σκοράρουμε και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση., στο πως θα σκοράρουμε. Γνωρίζουμε βέβαια πάντα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που συνήθως έχει τον περισσότερο χρόνο τη μπάλα στην κατοχή της. Άρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά αλλά και να αποσπάσουμε τη μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Εάν λαμβάνει υπ’ όψιν του τη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ

Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά πρόκειται για διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και διαφορετική προσέγγιση για το πως θα τους αντιμετωπίσουμε.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος τόνισε πως η αναμέτρηση της Πέμπτης θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το πρώτο παιχνίδι του Σταδίου Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί και τι διαφορετικό πρέπει να κάνει σε σύγκριση με όσα έκανε στο Φάληρο;

«Αυτό που ελπίζω και επιθυμώ είναι εκείνο που θα διαφέρει να είναι το αποτέλεσμα. Να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Τα παιχνίδια θα έχουν πολλές ομοιότητες. Η Μπεσίκτας έχει πολλή ώρα την κατοχή της μπάλας, ξέρει να αμύνεται και να επιτίθεται καλά  Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να τρέξουμε πολύ, να ελέγξουμε το παιχνίδι και κυρίως να επιτεθούμε. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να προκριθούμε. Να μην είμαστε καλοί μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0