Αναχώρησε η αποστολή για Ισπανία

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα το πρωί με προορισμό την Βαλένθια. Το απόγευμα η τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων πριν το μεγάλο ματς, σε ισπανικό έδαφος, όπως και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

22Χωρίς απρόοπτα και στην προκαθορισμένη ώρα αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (09.00) η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Βαλένθια. Η πτήση τσάρτερ που θα μεταφέρει τους ερυθρόλευκους αναχώρησε από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με τις ευχές όλων μας για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της Λεβάντε “Ciutat de Valencia”, στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας μας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις όπως και κανένας άλλος ερυθρόλευκος. Οι τελευταίες λεπτομέρειες λοιπόν, θα ειπωθούν στην απογευματινή συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί.

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη αποστολή: Μέγκιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Δείτε το photostory της αναχώρησης από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού πατώντας εδώ.