Σαμαράς: “Εννοείται ότι στηρίζουμε τον Φάνη”

Σαμαράς: “Εννοείται ότι στηρίζουμε τον Φάνη”

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν έκρυψε την πικρία του για τον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας. Εγκώμια για Σάντος, Καραγκούνη, στήριξη σε Γκέκα.

1124704

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του και την απογοήτευσή του για τον άδικο αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αρχικά, ο διεθνής άσος τόνισε: “Τι να πω, δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πούμε. Προασπαθήσαμε πολύ, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο των πέναλτι, είναι καθαρά η τύχη. Ναι, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είχαμε ευκαιρίες, δεν καθαρίσαμε το ματς στα 120 λεπτά, ενώ μπορούσαμε και δυστυχώς αποκλειστήκαμε”

Για τον στόχο της ομάδας, ανέφερε: “Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Ήμασταν άτυχοι στο γκολ που δεχτήκαμε. Η Κόστα Ρίκα δεν έκανε άλλο σουτ στο δεύτερο μέρος. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, στην παράταση είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αγωνιστήκαμε και τα δώσαμε όλα σαν ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Δε ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν και εννοείται στηρίζουμε τον Φάνη”.

Για τον Σάντος και τον Καραγκούνη που τελειώνουν από την Εθνική, ανέφερε: “Είναι μεγάλο κεφάλαιο και ο Σάντος και ο Καραγκούνης. Ο κ. Σάντος έφερε μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα, ενώ για μένα οι Καραγκούνης και Κατσουράνης είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της δεκαετίες. Κρίμα που αποχωρεί έτσι. Με το νέο προπονητή ελπίζω να φέρουμε νέες μεγάλες επιτυχίες”.