Καραγκούνης: “Περήφανοι για την πορεία μας”

Καραγκούνης: “Περήφανοι για την πορεία μας”

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για ένα ματς το οποίο χάθηκε στην κανονική διάρκεια και τόνισε ότι οι Έλληνες διεθνείς πάλεψαν δίνοντας ότι είχαν και δεν είχαν.

1124734

Το τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος έδωσε κόντρα στην Κόστα Ρίκα ο Γιώργος Καραγκούνης με τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να τονίζει ότι οι Έλληνες διεθνείς τα έδωσαν όλα και ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται περήφανος.

“Το ματς εκεί που το ελέγχαμε με την έναρξη του δευτέρου μέρους δεχτήκαμε ένα γκολ και χάσαμε την ισορροπία μας για κάποια λεπτά. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να ανεβάζουμε ρυθμό, μετά ήρθε και η κόκκινη για τον αντίπαλο μας. Τότε κυριαρχήσαμε, πιέσαμε ήρθε και η ισοφάριση και στην παράταση σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα ακόμα γκολ. Ενώ ο αντίπαλος μας δεν έκανε καμία φάση, άλλωστε έπαιζε και με δέκα παίκτες”.

“Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς πριν πάει στα πέναλτι. Εκεί η πρόκριση ήταν 50-50 όποιος είναι πιο τυχερός θα κερδίσει. Είμαστε λυπημένοι αλλά περήφανοι για όλη την πορεία μας”.

“Κρίμα που δεν πανηγυρίσαμε άλλη μια φορά όλοι οι Έλληνες. Νοιώθαμε σήμερα την υποστήριξη τους αλλά δεν τα καταφέραμε”. 

“Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, να μείνουμε άλλη μια εβδομάδαδ αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό και δεν αλλάζει. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την μάχη που έδωσαν όλα τα παιδιά. Τα δώσαμε όλα. Παίζαμε κόντρα σε όλους σε αυτό το τουρνουά, ήμασταν πάντα φιλοξενούμενοι. Η Εθνική ομάδα μεγάλωσε μέσα από αυτό το τουρνουά. Τα νέα παιδιά πήραν εμπειρίες για την συνέχεια και θα το δείτε. Εύχομαι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες πορείες”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0