Καραγκούνης: «Έτσι είναι πιο γλυκό…»

Καραγκούνης: «Έτσι είναι πιο γλυκό…»

Περήφανο όλο τον ελληνικό λαό έκανε η πρόκριση της Εθνικής στους «16», όπως είπε ο μεγάλος αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης. «Πιο γλυκό έτσι όπως ήρθε», πρόσθεσε που ευχήθηκε ανάλογη χαρά σε πέντε μέρες.

012027

Με ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχθηκε την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο μεγάλος αρχηγός της Ελλάδας αφιέρωσε αυτή την επιτυχία σε όλο τον ελληνικό λαό, έκανε λόγο για δικαίωση της προσπάθειας, έστω και στο τέλος του αγώνα και ευχήθηκε σε πέντε βράδια να υπάρξει νέα επιτυχία και για να συνεχιστεί το… ταξίδι στη Βραζιλία. 

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Αυτό θέλαμε απ’ την αρχή, ο στόχος μας ήταν να περάσουμε για πρώτη φορά στην επόμενη φάση. Το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο, ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Καμιά φορά είναι πιο γλυκό όταν το κάνεις και με περισσότερη δυσκολία. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Στα τελευταία δέκα λεπτά όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη. Με μια φάση, δεχθήκαμε γκολ και ο αντίπαλός μας δεν δικαιούταν την ισοπαλία. Με τη βοήθεια του Θεού, κάναμε όλους τους Έλληνες περήφανους και έχουμε ακόμα πέντε μέρες για να κάνουμε ακόμα μια επιτυχία. Με την Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο υπέροχο το Μουντιάλ, κόντρα σε όλους τους ξένους. Όπως και το 2012 έτσι και σήμερα παίζαμε για ένα αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Μακάρι για όλους τους Έλληνες να κάνουμε ακόμα μια επιτυχία», οι δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη μετά τον αγώνα. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0