Εσείς είδατε το αφιέρωμα στον Ορφέα Περίδη μετά το γκολ της ΑΕΚ?

Εσείς είδατε το αφιέρωμα στον Ορφέα Περίδη μετά το γκολ της ΑΕΚ?

Δεν έγινε τίποτα στο ΟΑΚΑ έτσι? Εισαγγελείς, Υπουργοί, Υφιπουργοί… όλα καλά τα είδαν οπότε ψάξαμε και ξετρυπώσαμε την αλήθεια!!!

fwtovolida

Όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό, έχουμε δίκες, τηλεδίκες, δηλώσεις, παραδηλώσεις, τιμωρίες για… “φανταστικούς” αναπτήρες, για καπνογόνα στην άλλη άκρη του πλανήτη, για τα χίλια μύρια!!!

Τώρα βέβαια που αφορά τους… “εξυγιαντές”, σιωπή!!! Ούτε κιχ, ούτε φωνές, ούτε βαβούρα, ούτε φασαρίες, ούτε πλάνα, ούτε κατακραυγές, ούτε τίποτα! Μα φυσικά!!! Αφού σύμφωνα με αυτά που ακούμε, ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 50-50 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!! Η οποία μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο αδίκησε την ΑΕΚ (άκουσον άκουσον) γεγονός που επιτρέπει σε οποιονδήποτε υγιή φίλαθλο ή… “εξυγιαντή” να συνετίσει τους διαιτητές!!!

Μετά από φοβερή προσπάθεια μάλιστα καταφέραμε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε στην ολιγόλεπτη διακοπή μετά το γκολ της ΑΕΚ! Η όλη απορία μας μάλιστα λύθηκε όταν είδαμε το αληθινό βίντεο από το Live της αναμέτρησης και διαπιστώσαμε πως οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν ένα μίνι αφιέρωμα στον Ορφέα Περίδη.

Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί σε καπνογόνα και φωτοβολίδες κανένας “αντικειμενικός” δημοσιογράφος, αφού εξάρουν μάλιστα το 50-50 που… σημάδεψε αυτό το ντέρμπι και αποτελεί την απαρχή για μια νέα δίκαιη πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Και όσοι δεν πιστεύετε… δείτε με τα μάτια σας το αφιέρωμα :

Share and Enjoy !

0Shares
0 0