Μεγάλο Γλέντι!!! (Photo,Video)

Σε μια καταπληκτική μπασκετική βραδιά ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Ράντνιτσκι με 37 πόντους διαφορά δείχνοντας από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr

5259c1bbabe63FOTO---D-Zarkovic1223_mmedia

Τρίτη αγωνιστική για την Αδριατική Λίγκα χθες το βράδυ με το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας-Ράντνιτσκι να ξεχωρίζει πολύ πριν ξεκινήσει λόγω των μεγάλων ονομάτων που συνοδεύει τις δυο ομάδες και του εγγυημένου καλού θεάματος όποτε διασταυρώνονται οι δρόμοι τους τα τελευταία χρόνια.

Η δυναμική και των δύο φάνηκε με την έναρξη της αναμέτρησης αλλά μόνο ως αναγνωριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη περίοδος μιας και οι δύο έπαιζαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι κι έτσι το σκορ παρέμεινε χαμηλό 19-11.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου όλα άλλαξαν κι είδαμε έναν Ερυθρό Αστέρα να πατάει στο παρκέ πολύ πιο σταθερά ανεβάζοντας το ρυθμό του σε τρελά επίπεδα και την Ράντνιτσκι να προσπαθεί να ακολουθήσει. Οι καλές φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη με ιλιγγιώδη κάποιες φορές ταχύτητα αποδίδοντας και οι δύο πολύ καλό μπάσκετ και προσφέροντας φανταστικό θέαμα που απογείωσε τους τυχερούς που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο γήπεδο. Η διαφορά έφτασε κάποια στιγμή στους 27 πόντους, η δεύτερη περίοδος έληξε 44-21 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερη έκταση του σκορ και καλύτερο θέαμα για το δεύτερο ημίχρονο.

5259c16524f7cFOTO---D-Zarkovic1219_mmedia

Τρίτη περίοδος κι εκεί που όλοι περιμέναμε την Ράντνιτσκι να αντιδράσει μιας και δεν είναι καμιά ομαδούλα, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε κι άλλο την ταχύτητα του εκτοξεύοντας την διαφορά σε κάποια φάση στους 38 πόντους και δείχνοντας πως έχει το ταλέντο και την ποιότητα των παικτών να ανταποκριθεί στην φετινή Ευρωλίγκα. Σκορ 3ης περιόδου 66-31.

Όλα πλέον έδειχναν να έχουν τελειώσει κι έτσι την τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Ερυθρόλευκοι αρκέστηκαν στο να κρατήσουν αυτή τη διαφορά ασφαλείας και να παίζουν τόσο όσο έπρεπε κρατώντας ανάσες για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, η διαφορά στους 37 πόντους. Τελικό σκορ 88-51 με τους Ντέλιγιε να στήνουν τρελό γλέντι εντός αλλά και εκτός του γηπέδου.

Στην πρώτη γραμμή για τον Ερυθρό Αστέρα και μέσω της επίσημης σελίδας μου: RedAgent7

Πηγή photo, video: kkcrvenazvezda.rs