Έκλεισε Φριμπόνγκ (video)

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο κεντρικό μέσο, Εμάνουελ Φριμπόνγκ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Άρσεναλ. Είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάρνσλευ.

fr

 

Αγγλικό δημοσίευμα θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του Εμάνουελ Φριμπόνγκ από τον Ολυμπιακό. Το κείμενο τονίζει πως οι Πειραιώτες έχουν κλείσει τον 22χρονο (10/1/1992) Γκανέζο αμυντικό μέσο, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό-βρετανικό διαβατήριο.

Ο Εμάνουελ Φριμπόνγκ υπήρξε μέλος του φυτωρίου της Άρσεναλ και χαρακτηριζόταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των “κανονιέρηδων”. Είχε την ατυχία πριν λίγα χρόνια να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να επηρεάσει την καριέρα του.

Από την Άρσεναλ δόθηκε δανεικός σε ομάδες όπως οι Φούλαμ και Τσάρλτον, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην άσημη Μπάρνσλεϊ. Λόγω ότι η ομάδα υποβιβάστηκε έμεινε ελεύθερος. Το δημοσίευμα τονίζει πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και η Ίπσουιτς, αλλά επισημαίνει πως ο Γκανέζος χαφ προτίμησε τον Ολυμπιακό, καθώς του δίνει την δυνατότητα να παίξει στο Champions League.

Ο Εμάνουελ Φριμπόνγκ είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Champions League την σεζόν 2011/2012 όντας ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. Η κύρια θέση του είναι εκείνη του αμυντικού μέσου, όντας ένας γρήγορος και δυναμικός χαφ. Ο Ολυμπιακός, εφόσον ολοκληρώσει την απόκτηση του, θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

[youtube id=”Ggy2auyu4RY” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0