Θέμα στην UEFA η δωρεά Μαρινάκη!!!

Η κίνηση του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ’ επέκταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να προχωρήσει σε δωρεά για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της σεισμόπληκτης Κεφαλλονιάς έγινε θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

marinakis1

Η όμορφη Κεφαλλονιά “χτυπήθηκε” από τον εγκέλαδο και μεταξύ των πάρα πολλών ζημιών σε ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες, τέσσερις σχολικές μονάδες του νησιού υπέστησαν σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον ασφαλείς για να υποδεχθούν μαθητές.

Η ανταπόκριση του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν άμεση και ζήτησε από τους συνεργάτες του να κινηθούν προς την εκταμίευση του ποσού των 500.000 ευρώ προς το αρμόδιο Υπουργείου προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στα συγκεκριμένα σχολεία το γρηγορότερο δυνατό.

Κίνηση που έγινε άμεσα αποδεκτή από τον Υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου να φθάσει η βοήθεια στο όμορφο νησί του Ιονίου, ενώ αντιπροσωπεία της πειραϊκής ΠΑΕ σύντομα θα επισκεφθεί το νησί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι μαθητές και οι γονείς τους υποδέχτηκαν το νέο πραγματικά πολύ χαρούμενοι, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο ενώ θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, (όπου και φιλοξενούνται οι δηλώσεις του), έγινε η άμεση αυτή ανταπόκριση του κ.Μαρινάκη!

Μπράβο Πρόεδρε!!!

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0