Πρόταση αποβολής της Μπαρτσελόνα!

Πρόταση αποβολής της Μπαρτσελόνα!

Βαριές κυρώσεις για την Μπαρτσελόνα -σε περίπτωση που αποδειχθεί φοροδιαφυγή στη μεταγραφή Νεϊμάρ- θα ζητήσει ο επικεφαλής της έρευνας. Μέχρι και διετής αποβολή απ’ το πρωτάθλημα η πρότασή του.

210150

Αντιμέτωπη με αυστηρότατες ποινές, εφόσον αποδειχθεί ότι διέπραξε φοροδιαφυγή στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, θα τεθεί η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο επικεφαλής της σχετικής έρευνας (που τελείωσε την περασμένη Παρασκευή) θα ζητήσει την απαγόρευση συμμετοχής τους για δυο σεζόν στο πρωτάθλημα, αν όντως τεκμηριωθούν οι κατηγορίες.

Αυτές βασίζονται σε φερόμενη απόπειρα των «μπλαουγκράνα» να περικόψουν το ποσό που απέδωσαν στο ισπανικό Δημόσιο, παρουσιάζοντας το κόστος της μετακίνησης στα 57 εκατ. ευρώ (αντί για τα 83 εκατ. που παρουσιάζεται να ήταν το πραγματικό).

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, θεωρείται ότι εντάσσονται και επτά συμβόλαια που ανακαλύφθηκαν να έχουν υπογραφεί μεταξύ της Μπαρτσελόνα και εταιρειών που ανήκουν στον πατέρα (και μάνατζερ) του Νεϊμάρ.

Θυμίζεται ότι για όλα αυτά ο δικαστής Πάμπλο Ρουθ έχει ήδη προτείνει την παραπομπή του συλλόγου, του πρώην πρόεδρου Σάντρο Ροσέλ και του νυν επικεφαλής της διοίκησης, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου σε δίκη, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής και της εξαπάτησης του ισπανικού Δημοσίου.

Όσο για την ίδια την Μπαρτσελόνα, έχει δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της να καταθέσει έφεση, εκφράζοντας παράλληλα απορίες για το timing που ανέκυψε το θέμα, αλλά και την ταχύτητα με την οποία προχώρησαν οι σχετικές διαδικασίες.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/protasi-apobolis-tis-mpartselona/3055545