Με σκλήρή δουλειά… βάζεις το όνομά σου στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Με σκλήρή δουλειά… βάζεις το όνομά σου στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Διότι με τη σκληρή και επίπονη προσπάθειά του, ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να συμπεριλάβει κατά κάποιον τρόπο το όνομά τους ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, που όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Ιβήρων. Όταν λοιπόν ο Μίτσελ έχει κάνει τον Ολυμπιακό μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάνοντάς τον να παίζει καλό ποδόσφαιρο ταυτόχρονα, τότε αποτελεί δικαίωση και ικανοποίηση να βρίσκεται στους διαδόχους του Ντελ Μπόσκε.

Κάτι παρόμοιο δηλαδή που έγινε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχοντας περάσει ως επιτυχημένος από τον Θρύλο, το όνομά του ακούστηκε για την Μπαρτσελόνα, αλλά και για την Εθνική Ισπανίας. Και αν νομίζουν μερικοί ότι δεν ακούγεται του Μίτσελ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι γελασμένοι.

Το σίγουρο, όμως, αλλά και το θέμα είναι ένα. Όπως οι παίκτες του Θρύλου αποκόμισαν εμπειρίες από το Champions League και στο Μουντιάλ μπορούν να ξεχωρίζουν, έχοντας παράλληλα το ενδιαφέρον τόσων πολλών ομάδων, έτσι και ο Μίτσελ, με τη δουλειά, τη διάθεση και την όρεξή του, πέτυχε και τώρα έχει αναγκάσει πολλούς από την Ισπανία να επιθυμούν την επιστροφή του στην πατρίδα. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

μιτσελ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0