«Χρυσό» deal 72 εκατ. ευρώ για Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Χρυσό» deal 72 εκατ. ευρώ για Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Nike, που θα της αποφέρει περίπου 72 εκατ. ευρώ το χρόνο για μία δεκαετία, είναι η Μαν. Γιουνάιτεντ.

Manchester-United-Logo-Full-HD-Wallpaper

 

Τη… χασούρα από τη διαφαινόμενη απουσία της από το επόμενο Champions League βρήκε τρόπο να καλύψει η Μαν. Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τη Nike έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 72 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τη νέα συνεργασία να έχει δεκαετή διάρκεια.

Εφόσον πέσουν οι υπογραφές, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δουν τα έσοδά τους να αυξάνονται σημαντικά, καθώς η τωρινή συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία απέφερε 28 εκατ. ευρώ ετησίως. Παράλληλα θα συντριβεί το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που εισπράττει το χρόνο 37 εκατ. ευρώ από την Adidas.

Η Nike συνεργάζεται με τη Μαν. Γιουνάιτεντ εδώ και 13 χρόνια και με την προσφορά της αυτή θα διασφαλίσει πως θα έχουν κοινή πορεία και στο μέλλον.

Πέρα από τα έσοδα από το νέο χρυσοφόρο deal, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League θα έχει λαμβάνειν από την επόμενη σεζόν και 42 εκατ. ευρώ το χρόνο από χορηγία της Chevrolet.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0