Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε… “Στην Τίγρες μέχρι το 2016 ο Πουλίδο”

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε… “Στην Τίγρες μέχρι το 2016 ο Πουλίδο”

Γνωστή μεξικανική εφημερίδα κυκλοφορεί με δηλώσεις του μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο ο οποίος επιμένει ότι ο επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Τίγρες και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2016.

pulido

Ο μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο , Μαουρίσιο Γκαρσία μιλώντας στην μεξικανική αθλητική εφημερίδα “Am”, ισχυρίστηκε ότι ο Άλαν Πουλίδο έχει συμβόλαιο με την Τίγρε μέχρι το 2016.

“Ο Μαουσίσιο Γκαρσία, μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Τίγρες  μέχρι το 2016 κάτι που βάζει τέλος στην φημολογία σε ό,τι έχει να κάνει με την υποτιθέμενη μεταγραφή του στην Ελλάδα. Μετά από πολλές εβδομάδες αβεβαιότητας, αυτό το πρωί ο Γκαρσία δηλώνει ότι ο παίκτης θα μείνει στην Τίγρες για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια”, αναφέρει το δημοσίευμα της “Am”.

“Μάχη” μεταξύ μάνατζερ

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από το Μεξικό, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαουρίσιο Γκαρσία, λέει πως ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για τον πελάτη του και κατηγορεί κάποιον Φελίπε Αγιάλα, ο οποίος δεν είναι μάνατζερ της FIFA ότι διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πουλίδο με άλλους συλλόγους.