Άλφρεντ Φινμπόγκασον : «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ»

Άλφρεντ Φινμπόγκασον : «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ»

Κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος φαίνεται πλέον να θέλει να έρθει στον Θρύλο.

alfred_finnbogason-1024x512

Ναι μεν το πρωτάθλημα δεν είναι και το καλύτερο του κόσμου, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός έχει μονιμοποιήσει τα πρωταθλήματα από το ’97 και μετά, έχει κάνει τρομερή πρόοδο, μεγάλωσε στην Ευρώπη και έχει διαρκή παρουσία στο Champions League, όλα αυτά είναι αρκετά για να προσελκύσει μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Αυτό φέρεται να είπε, μάλιστα, σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του ο Φινμπόγκασον, τονίζοντας. «Θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να συνέχιζα στον Ολυμπιακό. Έχω δει τον κόσμο του Ολυμπιακού στην τηλεόραση, έχω δει τα κορεό στο γήπεδό τους. Φανταστική ατμόσφαιρα. Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το καλύτερο του κόσμου, όμως, ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ το οποίο συμμετέχει μόνιμα στο Champions League», ανέφερε ο Ισλανδός και συνέχισε.

«Είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, με πολύ κόσμο, οργάνωση και επιτυχίες. Κίνητρο είναι και το να δουλέψω με τον Μίτσελ, που είναι μια σπουδαία προσωπικότητα στο διεθνές ποδόσφαιρο. Το Champions League είναι πάνω απ’ όλα το μεγαλύτερο δέλεαρ και μου το προσφέρει ο Ολυμπιακός».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0