Στον OTE TV η Premier League!

940x420q80

Τα δικαιώματα της Premier League εξασφάλισε από τον Αύγουστο του 2013 και για την επόμενη τριετία ο OTE TV.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με την προσθήκη του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, της αγγλικής Barclays Premier League, o OTE TV πλέον προσφέρει αποκλειστικά όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αφού ήδη οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν το Ισπανικό, το Ιταλικό και το Γερμανικό πρωτάθλημα, μαζί με σπουδαίες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα από ολόκληρο τον κόσμο.

Με το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV να αναπτύσσεται δυναμικά, οι συνδρομητές μας έχουν πρόσβαση σε πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο», δήλωσε σχετικά ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Premier League, Richard Scudamore, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο OTE TV επέλεξε να επενδύσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης της Premier League στην Ελλάδα για τις σεζόν 2013/14 – 2015/16. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία και είμαστε βέβαιοι ότι η μετάδοση της Barclays Premier League στους φίλους του πρωταθλήματος στην Ελλάδα θα γίνει με τον πλέον ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό τρόπο».