Στην Παρί ΣΖ ο Καβάνι

Η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, καθώς ο Έντινσον Καβάνι υπέγραψε για 5 χρόνια στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Πήρε την φανέλα με το Νο.9 ο 26άχρονος Ουρουγουανός στράικερ, από τον οποίο η Νάπολι έβαλε στα ταμεία της 64.000.000 ευρώ.

“Η άφιξη του Καβάνι στην Παρί Σεν-Ζερμέν δείχνει πλέον την ικανότητα της ομάδας να παίρνει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο”, τόνισε ο πρόεδρος, Νασέρ Αλ-Κχελεφί.

“Ο παίκτης είναι ευχαριστημένος που μπαίνει στο πρότζεκτ μας και είναι έτοιμος για την νέα πρόκληση. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στο Παριζιάνικο κοινό έναν τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή”.

Ο Καβάνι από την πλευρά του δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που βοήθησαν για την μεταγραφή, τους μάνατζερς μου, τον Λεονάρντο, όλους”.

“Έρχομαι με μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιθυμία να τα πάω καλά. Το πρότζεκτ είναι φιλόδοξο και σου δίνει τεράστιο κίνητρο. Είμαι παίκτης που πάντα θέλει να νικάει. Βρίσκομαι σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο”.

Πηγή: Spor24.gr