Ο Βενγκέρ θέλει τον Μήτρογλου στην Άρσεναλ

mitroglou

Την περίπτωση απόκτησής του Κώστα Μήτρογλου ως back up του Ολιβιέρ Ζιρού εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδας η Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «arsenal fans», οι Λονδρέζοι θα αναζητήσουν τον προσεχή Ιανουάριο ποδοσφαιριστή για να αποτελέσει το alter ego του Γάλλου επιθετικού, Ολιβιέρ Ζιρού. Και εξετάζουν βάσει του ρεπορτάζ τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αρέσει στον Βενγκέρ. Συγκεκριμένα, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι πως «ο Αρσέν Βενγκέρ είναι θαυμαστής του Μήτρογλου». Και ταυτόχρονα στο ρεπορτάζ τονίζεται το παραπάνω, όπερ σημαίνει πως οι «κανονιέρηδες» δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για τον διεθνή επιθετικό.

Ταυτόχρονα στο ίδιο κομμάτι υπάρχει βίντεο με τις τελευταίες επιδόσεις του Μήτρογλου στους ομίλους του Champions League και δη στο ματς με την Αντερλεχτ (3-0), όπου σημείωσε και τα τρία γκολ των «ερυθρόλευκων» και επισημαίνεται πως οι Λονδρέζοι θα τσεκάρουν την περίπτωση του στο προσεχές ματς με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Και το τελευταίο είναι πέρα για πέρα αληθές με δεδομένο πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως στις εξέδρες του «άντρου των αετών» θα βρεθούν για χάριν του Ελληνα επιθετικού «κατάσκοποι» από αγγλικέ, γερμανικές, τουρκικές και όχι μόνο ομάδες.

Πηγή: sentragoal.gr