«Νέος ήρωας του Ολυμπιακού ο Μίτσελ»

michel5

 

Την αποθέωση των ισπανικών Μέσων ενημέρωσης γνώρισε τη Δευτέρα (11/11) ο Μίτσελ μετά το εξαιρετικό επταήμερο με νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αλλά και με Μπενφίκα.

Η ισπανική ιστοσελίδα, «zoomnews.es», λοιπόν, σπεύδει να αποθεώσει τον τεχνικό των Πειραιωτών. «Ο Μίτσελ θριαμβεύει στον Ολυμπιακό μεγαλώνοντας την φήμη των Ισπανών τεχνικών στο εξωτερικό», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ, στο οποίο, βέβαια, γίνεται ειδική μνεία σε Μπενίτεθ και Γκουαρντιόλα επισημαίνοντας πως ο «Μίτσελ είναι ένας ακόμα προπονητής που έχει μεγάλη περαση και έχοντας σφυρηλατηθεί στην Ρεάλ κάνει μεγάλες νίκες στην Ελλάδα».

«Ο Μίτσελ είναι ο νέος ήρωας του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε πέρσι το νταμπλ, φέτος ο Μίτσελ κρατάει σταθερά τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος και τον έχει με ένα πόδι στην φάση των «16» του Champions League», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, το οποίο καταλήγει πως: «Κάνει εξαιρετικά δουλειά, ενώ έχει στο ρόστερ του και τους Ρομπέρτο, Μιγκέλ Τόρες, Νταβίντ Φουστέρ, αλλά και τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Σαβιόλα, Ντομίνγκες, που έχουν περάσει απο την Πριμέρα Ντιβιζιόν».