Μένει στη Χετάφε ο Πέδρο Λεόν

Ο Ολυμπιακός είχε μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Πέδρο Λεόν τις τελευταίες ημέρες, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την ολοκλήρωση του deal. Όμωςμ φαίνεται πως λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο.

Σε αυτή την περίπτωση, τον συγκεκριμένο ρόλο έπαιξε η ομάδα της Χετάφε, η οποία αποφάσισε αιφνιδιαστικά (καθώς δεν ήταν στις προθέσεις της) να ενεργοποιήσει την οψιόν για επέκταση του δανεισμού του παίκτη από τη “βασίλισσα” και να κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο τον παίκτη στο “Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ”.

Την είδηση αυτή έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, σε συνέντεξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Onda Cero”, με τον Πέδρο Λεόν να συνεχίζει έτσι για τρίτη σερί σεζόν στη Χετάφε, δανεικός πάντα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μίτσελ είχε εισηγηθεί προσωπικά στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 27χρονου ακραίου μέσου καθώς τον γνώριζε από τις ακαδημίες της Ρεάλ και έβλεπε στο πρόσωπό του έναν παίκτη που θα ήταν σε θέση να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ανάπτυξη των “ερυθρολεύκων”.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2010 το ποσό των 10.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Χετάφε, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο με τους “μερένγκες” μέχρι το 2016.