Ζαρντίμ και Ιντερ θέλουν τον Μήτρογλου!

mitrogloukontoes

Αρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μπενφίκα πλέον προσθέστε Ιντερ και Σπόρτινγκ και ο κατάλογος των μνηστήρων του επιθετικού του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου θα γίνεται ολοένα και πιο μακροσκελής.

Πρόσφατα γράφτηκε σε οπαδικό σάιτ των «κανονιέρηδων» πως ο Αρσέν Βενγκέρ αναζητά back up του Ζιρού και έχει στο μυαλό του τον Κώστα Μήτρογλου, του οποίου, όπως επισημαινόταν στο ρεπορτάζ, τυγχάνει να είναι μεγάλος θαυμαστής. Εσχάτως έπαιξε το όνομα της Ντόρτμουντ που ΄χει βγει στην αγορά και ψάχνει παίκτη που θα καλύψει το κενό του Λεβαντόφσκι που ετοιμάζει αποσκευές για Μόναχο. Και πλέον υπάρχουν άλλες δυο ομάδες που φέρονται να περνούν από κόσκινο τον Ελληνα διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με την έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας, «A Bola» ο Μήτρογλου αρέσει και στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ναι, καλά θυμάστε… Εκεί είναι προπονητής ο άλλοτε τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ που ξέρει καλά τι εστί Μήτρογλου από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό. Βάσει, λοιπόνμ, του ρεπορτάζ η Σπόρτινγκ έστειλε άνθρωπο χθες Παρασκευή (11/10) στο Καραϊσκάκη και τσέκαρε τον ποδοσφαιριστή στο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ με τη Σλοβακία (1-0).

«Scouting report», όμως, για τον Μήτρογλου από το χθεσινό ματς έχει και η Ιντερ. Οι «νερατζούρι», όπως αναφέρει το «calciomercato.com που αντλεί πληροφορίες από ένωση μάνατζερ, είχαν στείλει δικό τους άνθρωπο στο Καραϊσκάκη που είδε τον Μήτρογλου στο ματς.

Το βέβαιο είναι πως ο διεθνής επιθετικός με τις επιδόσεις του θα προσελκύει συνεχώς κατασκόπους, οι μάνατζερ και σκάουτερ θα παρελαύνουν και είναι, πλέον, στο χέρι του, αλλά και σ’ αυτό του Ολυμπιακού για να ευνοηθούν οικονομικά και αγωνιστικά και οι δυο πλευρές.

Πηγή:sentragoal.gr