Βάις: «Θέλουμε τίτλο και οι δυο, ο Στοχ είναι σπουδαίος»

Vladimir-Weiss-Slovakia

Για την εν Ελλάδι κόντρα του με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Μίροσλαβ Στοχ στο ελληνικό πρωτάθλημα, για το ματς με την Εθνική μας, για το «Καραϊσκάκη», αλλά και για το τι ευχήθηκε ο Μίτσελ μίλησε σε συνέντευξη του στη Σλοβακία ο Βάις.

Ο Σλοβάκος άσος του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο «Καραϊσκάκη» ως φιλοξενούμενους και όχι ως οικοδεσπότης και αυτό το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. «Θα δούμε πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος, αλλά σίγουρα ο κόσμος αύριο (11/10) στο «Καραϊσκάκη» δεν θα είναι μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού, πριν το ματς δεν θα είμαι και δεν είμαι νευρικός, όμως σίγουρα θα είναι λίγο περίεργα», είπε χαρακτηριστικά ο Βάις. «Θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ στο ματς και να μην σκέφτομαι ότι παίζω σε ένα γήπεδο που επί της ουσίας είναι έδρα μου», επεσήμανε ο άσος του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία έσπευσε να μιλήσει για την έντονη εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην Εθνική Ελλάδας ξεχωρίζοντας, βέβαια, τον Μήτρογλου. «Ολοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού είναι καλοί, αλλά εμείς πρέπει να μιλήσουμε περισσότερο για τον Μήτρογλου που ΄χει σκοράρει έξι φορές σε δυο ματς. Τρία στο Champions League και ισάριθμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το μαρκάρισμα του.

Είναι ο καλός τύπος φορ που είναι σκληρός στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά και οι δικοί μας στόπερ είναι καλοί», υπογράμμισε ο Βάις, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το τι έχουν πει παραμονές του ματς συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, αλλά και ο προπονητής του. «Τίποτα συγκεκριμένο, όσο για τον προπονητή μου, τον Μίτσελ μου ευχήθηκε καλή τύχη», επεσήμανε ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, ο οποίος, καταλήγοντας, έσπευσε να μιλήσει για τον Στοχ που επέστρεψε μετά το σκάνδαλο που του είχε στοιχίσει την απουσία από αρκετά ματς της Εθνικής Σλοβακίας.

«Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη αντιπαλότητα, διότι μαχόμαστε για τον τίτλο», είπε χαρακτηριστικά ο Βάις για τον Στοχ και πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίος, εξαιρετικός παίκτης ο Στοχ. Ο,τι έγινε, έγινε, τώρα ανήκουν όλα στο παρελθόν», κατέληξε.

Πηγή:sentragoal.gr