Αισιόδοξος Ο Σάντος Για Αυριανή Πρόκριση!!!

Για ακόμη μια φορά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Εθνική ομάδα θα προκριθεί χωρίς μπαράζ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου.

santos1_632187672

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός:

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό ματς και στο πως θα νικήσουμε και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει στο άλλο ματς για να μάθουμε αν θα πάμε απευθείας στο Μουντιάλ ή στα μπαράζ.

Εγώ προσωπικά δεν θα μαθαίνω τι γίνεται στο άλλο ματς όμως θα υπάρχουν άλλοι, ο κόσμος, που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα της Βοσνίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μανιάτης δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και από εκεί και πέρα θα προφυλάξω τον Παπασταθόπουλο, όχι επειδή είναι τραυματίας αλλά επειδή δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Το πλάνο μας είναι απλό. Θα πρέπει να μπούμε στο ματς όπως μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα αντιμετωπίσουμε τις ίδιες δυσκολίες που συναντήσαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα γιατί το Λιχτενστάιν είναι καλή ομάδα. Αν όμως μπούμε με ενέργεια και πάθος τότε θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε.

Έδειξα στους παίκτες μου το βίντεο του πρώτου αγώνα προκειμένου να καταλάβουν τις τεράστιες διαφορές του πρώτου ημιχρόνου με το δεύτερο. Το Λιχτενστάιν έχει τρεις παίκτες οι οποίοι δίνουν ποιότητα στο παιχνίδι του και οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς λόγω τραυματισμών. Αύριο όμως νομίζω πως θα αγωνιστούν“.

Για τις αλλαγές που θα κάνει στο αρχικό σχήμα: “Αυτό που σκέφτομαι και που το είπα μετά από τον αγώνα με τη Σλοβακία είναι να βάλω καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές προκειμένου να δώσουν μια φρεσκάδα στην ομάδα για να έρθει το αποτέλεσμα.

Αν πίστευα ότι με τις αλλαγές που πρόκειται να κάνω θα αλλάξει η χημεία και ο χαρακτήρας της ομάδας τότε δεν θα τις έκανα. Ότι αλλαγές κάνω θα γίνουν με το σκεπτικό ότι δεν θα αλλάξει η ταυτότητα της ομάδας“.

Για την απόδοση της Εθνικής στο ματς με τη Σλοβακία: “Ποτέ δεν είπα ότι παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο όμως είχαμε διαστήματα που ελέγχαμε πλήρως το ματς έχοντας δημιουργήσει ευκαιρίες όμως υπήρξαν και διαστήματα που δεν παίξαμε καλά.

Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα όπως είναι στην επιθετική ανάπτυξη. Είναι κάτι που προσπαθούμε να το βελτιώσουμε αυτό.

Θα υπάρξει χρόνος για να αναφερθούμε σε αυτό πιο λεπτομερώς όμως τώρα βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο και αυτό που θέλω να τονίσω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε όλοι ήταν εξαιρετικοί και όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούν σε όσα τους ζητούσα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Θα υπάρξει χρονική στιγμή για να αναλύσουμε όλη την πορεία μας στα προκριματικά όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα καθώς η απευθείας πρόκριση είναι ανοιχτή. Κι εγώ πιστεύω πως η πρόκριση θα συμβεί αύριο“.

 

 

Πηγή: sport24.gr