Δικαίωση Ολυμπιακού για το ασυμβίβαστο

Με ψήφους 4-3 η ΕΕΑ έκανε αποδεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και απαγόρευσε την παρουσία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο στοιχηματικό κουπόνι του ΟΠΑΠ.

1283362

 

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/7), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο στοιχηματικό κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Έτσι, με ψήφους 4-3, η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ λόγω της διοικητικής ανάμειξης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους κιτρινόμαυρους.

Η ΕΕΑ δέχθηκε πως ναι μεν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει μετοχές στο όνομά του, αλλά πως ασκεί διοίκηση στην ομάδα της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου δεν είχε ληφθεί απόφαση επί του θέματος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς κατά την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία (3-3 κι ένα λευκό). Για το λόγο αυτό, το πρωί της Τρίτης (28/7), ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε ενώπιον της ΕΕΑ, δίνοντας διευκρινίσεις. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που έκρινε ως βάσιμη την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δικαιώνοντας τους ερυθρόλευκους.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0