Χειρουργήθηκε ο Μανιάτης

Και τώρα… ο Γολγοθάς της αποκατάστασης! Ο Γιάννης Μανιάτης υπεβλήθη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση και πλέον ξεκινά (σιγά-σιγά) η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του σε μερικούς μήνες.

1194873_0

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η χειρουργική επέμβαση στον Γιάννη Μανιάτη για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστών που υπέστη στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρισκόταν στην Ιταλία από χθες και σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με τα… δύσκολα να αρχίζουν τώρα.

Ο διεθνής άσος πήρε ειδικό πρόγραμμα απ’ τον γιατρό που τον χειρούργησε, το οποίο καλείται να ακολουθήσει πιστά τους προσεχείς μήνες, ούτως ώστε να επανέλθει δριμύτερος στη δράση. Φυσικά, όπως είναι γνωστό, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα εξάμηνο με τον… στόχο να «λέει» πως… τρέχει ούτως ώστε να προλάβει τουλάχιστον ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται πως λίγα 24ώρα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ΟΑΚΑ, ο Μανιάτης υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, σε μια κίνηση της ΠΑΕ να του δείξει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό του.

 

πηγή: sportfm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0