Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Σε αυτούς έχει καταλήξει ο Χάσι!

Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Σε αυτούς έχει καταλήξει ο Χάσι!

Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός. Οι σκέψεις του Μπέσνικ Χάσι για την ενδεκάδα.

Παρτιζάν – Ολυμπιακός :

> Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Έτσι θα παίξει η Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη του πρώτου αγώνα με την Παρτιζάν. Φόντο έχει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Οι Πειραιώτες έχουν ετοιμαστεί για τη μεγάλη αναμέτρηση και στόχος είναι το γκολ με το οποίο ο Θρύλος θα “πλησιάσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει ζητήσει δύο πράγματα από τους παίκτες του. Το ένα είναι να προσέξουν στα πρώτα 15-20 λεπτά, εκεί όπου οι Σέρβοι θα τα δώσουν όλα με τη βοήθεια των οπαδών τους και θα μπουν δυνατά στην αναμέτρηση και το άλλο είναι να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να σημειώσουν γκολ κατά των Σέρβων και του Κλιάιτς.

Δείτε τις σκέψεις του 45χρονου τεχνικού για τα πρόσωπα με τα οποία προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο «Παρτιζάνα».

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο. Αν και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πυρετό, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παίξει.

Την τετράδα στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα αποτελέσουν 2 Έλληνες και δύο ξένοι. Οι Φιγκέιρας και  Ρομαό ή Βούκοβιτς και ο Ρέτσος με τον Κούτρη που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χάσι.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ως «εξάρι» ο Σιώπης και στη θέση «8» ο Οφόε, ενώ στα δεξιά θα είναι ο Καρσελά ή ο Πάρντο και στα αριστερά ο Μάριν.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπεν. Αν και υπάρχουν δύο σενάρια για Εμενίκε και Σεμπά.

Θέλει γκολ στη Σερβία ο Χάσι!

καθώς γνωρίζει πως εφόσον το κάνει πράξη, τότε αυτομάτως αυξάνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι πιθανότητες πρόκρισης.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0