«Ο Ολυμπιακός έδωσε 17,4 για μεταγραφές, η Ατλέτικο 112…»

«Ο Ολυμπιακός έδωσε 17,4 για μεταγραφές, η Ατλέτικο 112…»

Η ισπανική, AS, στην παρουσίασή της για τον Ολυμπιακό στέκεται στα εκατομμύρια που έδωσε για τις μεταγραφές και το συγκρίνει με το «ιλιγγιώδες» ποσό που έδωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

094336

Σε μια προσπάθειά τους να παρουσιάσουν του προφίλ του Ολυμπιακού στους ισπανούς αναγνώστες η “AS” συγκρίνει την τακτική που ακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι στη μεταγραφική περίοδο με εκείνη της Ατλέτικο Μαδρίτης, λαμβάνοντας υπόψη τα… νούμερα. 

«Ο Ολυμπιακός υπέγραψε 16 παίκτες με συνολικά 17,4 εκατομμύρια», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της ισπανικής ιστοσελίδας και παραθέτει τα ονόματα των παικτών που αγόρασε η ελληνική ομάδα. 

Αναφέρει ότι στην πρώτη χρονιά του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση 18 ποδοσφαιριστών και φέτος υποχρεώθηκε –όπως αναφέρει- να προβεί σε 16 κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο. 

«Η ομάδα ξόδεψε λίγο περισσότερο από 17,4 εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η Ατλέτικο έβγαλε 112 εκατομμύρια», αναφέρει –μεταξύ άλλων- θέλοντας να δείξει την διαφορά των δύο ομάδων. 

Κάνει ειδική αναφορά στον Κασάμι, για τον οποίο υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε πέντε εκατομμύρια από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει. 

«Αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Μίτσελ επέλεξε να κινηθεί για λιγότερο γνωστούς παίκτες ή ποδοσφαιριστές όπως ο Αφελάι», αναφέρει και τέλος στέκεται ότι αποχώρησαν αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα, με το ποσό των 38 εκατομμυρίων το οποίο έλαβαν οι ερυθρόλευκοι από τις πωλήσεις παικτών. 

«Ο Σάμαρης αποκτήθηκε τη σεζόν 2012-13 έναντι 300.000 ευρώ και πωλήθηκε για δέκα στην Μπενφίκα. Ο Μανωλάς αποκτήθηκε ελεύθερος και πήγε στη Ρόμα με 13 εκατομμύρια», προσθέτει.