«Να κάνουμε την υπέρβαση» επισήμανε ο πρόεδρος!!!

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Να κάνουμε την υπέρβαση»

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

proedros

Αναλυτικά:

Είναι αυτή η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού;

«Σίγουρα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη, αλλά πιστεύω ότι σήμερα όλος ο κόσμος που παρακολούθησε αυτό το ματς είδε ότι υπήρχε μία ομάδα, η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ δυνατά, έκανε πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, όμως, όπως είπα και στους παίκτες νωρίτερα, δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να πάμε στο Μάντσεστερ να παίξουμε δυνατά και να ξεκινήσουμε σα να έχει τελειώσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη 0-0 και να πάμε δυνατά να πάρουμε την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ μεγάλους παίκτες κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να βρεθούμε σε μία καλή μέρα, να κάνουμε την υπέρβασή μας και να πάμε στον επόμενο γύρο».

Περιμένατε αυτή τη νίκη, με αυτό το σκορ;

«Περίμενα να παίξει η ομάδα καλά, γιατί ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη και περίμενα ότι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο μας, που σήμερα έκανε κι αυτός την υπέρβασή του. Είδατε την ατμόσφαιρα μέσα στο Καραϊσκάκη, παρόλο που έλειπαν 2.000 θέσεις και θέλω να τους καλέσω όλους, την Κυριακή στο γήπεδο και να νιώσουμε όλοι την ίδια ατμόσφαιρα που νιώσαμε σήμερα στο Καραϊσκάκη και να υποδεχθούμε τους αντιπάλους μας, όπως υποδεχθήκαμε σήμερα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητάει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τι έχετε να του πείτε;

«Σίγουρα όλοι μας την ζητάμε και πρώτος εγώ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτή η ομάδα να δουλέψει σκληρά και να πάει ακόμα πιο ψηλά γιατί το αξίζειΣας είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και αν παίξουμε δυνατά, σκληρά και όπως πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός μέσα στο Μάντσεστερ, πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε. Σας λέω ότι σήμερα είναι μία ιστορική νίκη. Όλοι μας πρέπει να συνεχίζουμε ονειρευόμαστε κι εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Σας ευχαριστώ. Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0