Μάλμε: Η πολυπολιτισμική πόλη των πάρκων που θα πλημμυρίσει ΓΑΥΡΟΥΣ!

Μάλμε: Η πολυπολιτισμική πόλη των πάρκων που θα πλημμυρίσει ΓΑΥΡΟΥΣ!

Διαβάστε όσα θα θέλατε να ξέρετε για την πόλη του Μάλμε. Τα αξιοθέατα, τα πάρκα και οι πάνω από 100 εθνικότητες

malme_guide

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 21:45 την Μάλμε στην Σουηδία, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Ο Θρύλος θα έχει στο πλευρό του, όπως πάντα, τον κόσμο του όπου πριν καλά καλά προλάβουν να βγουν τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τα εξάντλησε!

Όσοι, λοιπόν, Έλληνες θα πάνε στο Μάλμε τι θα συναντήσουν;

Η σουηδική πόλη είναι στο νότιο μέρος της χώρας και σε απόσταση… αναπνοής από την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, με τις δύο πόλεις να συνδέονται με μία πανέμορφη γέφυρα, την Öresund.

Έχει πάνω από 300.000 κατοίκους και περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνικότητες! Στην πόλη ζούνε εκατοντάδες άνθρωποι από διαφορετικά κράτη όλου του κόσμου. Μάλιστα, σε πολλές υπηρεσίες της πόλης, αναγράφονται σε διάφορες γλώσσες όσα προσφέρονται.

Το Μάλμε ήταν μία από τις πρώτες και πιο βιομηχανοποιημένες πόλεις της Σκανδιναβίας, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μεταβιομηχανική εποχή. Έχει πολλά ιστορικά κτίρια, πολλά πάρκα και πολλά αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος.

Η θερμοκρασία αυτή την περίοδο κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς, με συννεφιά ενώ υπάρχουν και ώρες της ημέρας όπου βρέχει, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις του καιρού.

Το σίγουρο είναι πως όσοι ταξιδέψουν στην πόλη, εκτός από τον σπουδαίο αγώνα της ομάδας μας, θα μπορούν να δουν όμορφα μέρη και αξιοθέατα τις στιγμές χαλάρωσής τους.

1 4 3_0

Share and Enjoy !

0Shares
0 0